Bedrijfsprofiel / assortiment

Wij zijn een creatief bedrijf met een ervaren en tegelijkertijd gemotiveerd team.

 

Jarenlange ervaring in het bouwen van huisdeurpanelen en in de ingenieurbranche en de daarmee verworven knowhow worden gebruikt om deurpanelen in kunststof, aluminium, houtdecor en glazen panelen in nieuw design klant-specifiek aan te bieden als het gaat om de wensen van de klant. Te denken valt aan de prijs, de kwaliteit en de ontwerpgerichte  wensen van de klant.

 

Onze bedrijfslocatie is de stad Geldern in het district Kleef aan de Lage-Nederrijn, dichtbij de Nederlandse grens, wat ook internationale (oriëntatie van de) verkoop tot stand brengt.

 

Deze ligging garandeert een goede verbinding met de snelwegen A42 en A57 en de vestigingsplaats van ons bedrijf is, voor klanten die hun goederen zelf op komen halen, gemakkelijk te bereiken.

Een tentoonstellingsruimte met talrijke deurpanelen en nieuwe, interessante siergrepen is voor klantentrainingen en beroepsopleidingen ingericht.

 

Door onze uitgebreide machinefaciliteiten, een geoptimaliseerde opslag en controle op efficiënte productie zijn wij te allen tijde, gedurende het hele jaar, in staat om – dit garanderen wij ook-, op korte termijn kwalitatieve deurpanelen te produceren en daarbij zelfs ook tegemoet te komen aan ongebruikelijke leveringswensen van de klant.

 

Het momenteel overheersende moderne design op het gebied van paneeldeuren met frameloze deurvullingen en met roestvrijstalen frames,  hebben wij ook in ons assortiment.

 

Wij gebruiken alleen echte roestvrijstalen frames, geslepen Korn 240 en geen Alunox of bladmetaal  met een roestvrijstalen uiterlijk, evenals klassieke vormen met gegoten ornamentframes – in houtdecorlook aanvullend met gestructureerde, handbeschilderde frames.

 

Wij hebben ook vleugeloverdekkende panelen met geïntegreerde siergrepen met speciaal voor dit doel geconstrueerde en hoog geïsoleerde sandwichpanelen in ons assortiment.

 

Alle panelen worden in gangbare diktes aangeboden om te voldoen aan de nieuwste regelgeving van  warmte- isolatie in de huisdeurenbranche tot aan de  passiefhuisnorm. Tegelijkertijd is het een grote zorg om, door het gebruik van hoogwaardige materialen, milieuvriendelijk te produceren.

 

De vullingen worden na voltooiing en goedkeuring door de kwaliteit- eindcontrole aan gespecialiseerde transportbedrijven overgedragen om een korte en stipte levering mogelijk te maken.

 

Het aanbod binnen ons assortiment wordt compleet gemaakt  omdat wij ook huisdeur- accessoires (zoals siergrepen en rozetten gemaakt van roestvrij staal, messing, brons of –heel eigentijds - een combinatie van dit alles) aanbieden.  Ook vindt u brievenbussen  in ons assortiment.

 

 

Wij hopen uw interesse gewekt te hebben en wij wensen u veel plezier toe bij het bekijken van alle informatie op onze website. Wij hopen uw interesse gewekt te hebben en wij wensen u een informatief verblijf op onze website toe.